FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 1. srpnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 1. srpnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

BEČ - Tridesetak policijaca je ozlijeđeno, a devet navijača uhićeno u navijačkim izgredima koji su izbili u subotu u Kapfenbergu nakon završetka prijateljske nogometne utakmice između austrijskog Rapida i zagrebačkog Dinama, objavila je policija. Do tučnjave i bacanja kamenja došlo je po završetku utakmice koja je okončana rezultatom 1:1. Policija je privela pet Hrvata i četiri Austrijanca. Po pisanju regionalnog dnevnika Kleine Zeitung, maskirani hrvatski huligani počeli su izazivanjem lokalnih navijača. Potom su pristaše oba tabora, pod snažnim utjecajem alkohola, zajednički napali stotinjak policajaca.

SKADAR - Nogometaši Zagreba oprostili su se od natjecanja već u 1. kolu Intertoto kupa jer su u uzvratnom susretu u Skadru poraženi od albanske Vllaznie sa 1:0. Jedini pogodak postigao je Norra u 26. minuti i tim pogotkom su Albanci prošli dalje jer je Zagreb u prvoj utakmici pobijedio sa 2:1.

SAN CRISTOBAL - Rezultati Južnoameričkog nogometnog prvenstva (Copa America):

Skupina A -

Venezuela - Peru 2-0 (Alejandro Cichero 49, Daniel Arismendi 79)

Bolivija - Urugvaj 0-1 (Vicente Sanchez 58)

EL PASO - Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji američki boksač Evander Holyfield (44) noćas je u teksaškom El Pasu pobijedio sunarodnjaka 41-godišnjeg Loua Savaresea. U meču koji je trajao deset rundi 44-godišnji Holyfield je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Holyfield je bio puno bolji od svog protivnika, koji je bio ozbiljno uzdrman u četvrtoj rundi, a potom i u devetoj. Unatoč tome što ima 44 godine Holyfield ističe da mu je cilj da po peti puta postane svjetski prvak u teškoj kategoriji. "Životna dob su samo brojke. Zadovoljan sam svojim boksom i nastavljam dalje jer želim po peti puta biti svjetski prvak", izjavio je Holyfield, koji se u kolovozu prošle godine vratio na ring, te je otad upisao četiri uzastopne pobjede. U profesionalnoj karijeri ima 43 pobjede, 8 poraza i 2 neodlučena ishoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙