FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 12. lipnja 2007. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 12. lipnja 2007. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.

LOS ANGELES - U nedjelju navečer, na žalost mnogih gledatelja, ali i glumaca, prikazana je posljednja epizoda iznimno popularne i više puta nagrađivane američke serije o izmišljenoj mafijaškoj obitelji Soprano, koja se u SAD-u prikazivala punih devet godina, izvijestili su mediji. Milijuni Amerikanaca okupili su se pred tv-prijemnicima kako bi pogledali završetak omiljene serije u produkciji kablovske televizije HBO i saznali sudbinu članova mafijaške obitelji talijanskog podrijetla u New Jerseyu, posebno 'glave' obitelji Tonyja Soprana. Najčešće postavljano pitanje gledatelja nakon devet godina i 86 prikazanih epizoda bilo je: "Kako je završio Tony?". Dakle, Tony Soprano u predzadnjoj epizodi sjedi u prostoriji kuće za zaštićene svjedoke držeći strojnicu u rukama, dok se kući prikradaju članovi protivničke mafijaške obitelji. No, na radost jednih, a na razočaranje drugih gledatelja, posljednja je epizoda iznenadila mnoge. Naime, u završnoj sceni serije Tony i članovi njegove obitelji mirno sjede u ugodnom obiteljskom restoranu, čavrljajući uz večeru. Iako nema ozbiljnih pregovora o potencijalnom skorom snimanju filma o obitelji Soprano, obožavatelji ne gube nadu da će se to za nekoliko godina i ostvariti.

LOS ANGELES - Američki filmski studio Disney objavio je u ponedjeljak savez s jednim od najvećih indijskih studija - Yash Raj Films, radi produkcije animiranih filmova s glasovima bollywoodskih zvijezda. To bi udruživanje "omogućilo prvi put dvjema tvrtkama koprodukciju radi proizvodnje filmova u Indiji", priopćio je Disney. Predsjednik Disneyja Dick Cook ocijenio je da bi partnerstvo između dvaju studija omogućilo "stvaranje iznimnih animiranih filmova na indijskom jeziku" za široko indijsko tržište i čitav svijet. U Indiji sedma umjetnost ima važno mjesta a život zvijezda pomno prate milijuni obožavatelja. No, animirani film još je slabo raširen. Sporazumom se predviđa snimanje barem jednog animiranog filma godišnje.

NEW YORK - Paris Hilton je iz bolnice losangeleskog zatvora za žene, gdje se nalazi oko tri dana, u telefonskom razgovoru s poznatom američkom televizijskom voditeljicom Barbarom Walters priznala da se "glupo ponašala" te da sada želi biti drugačija, izvijestila je talijanska agencija ANSA u ponedjeljak. "Često sam se glupo ponašala... i to me više ne zabavlja. Sada bih željela biti drugačija... Bog mi je dao tu mogućnost", rekla je Paris telefonom za televizijsku emisiju. Waltersovoj je Paris priznala da su prva tri dana zatvora prošlog tjedna u Lynwoodu, na jugu Los Angelesa, bila užasna: "Nisam jela ni spavala... Bila sam vrlo, vrlo deprimirana i imala sam dojam da sam u kavezu. Bilo je to užasno iskustvo". Po "tračerskoj" internet stranici Tmz, Hilton će cijelu kaznu umjesto u zatvoru odslužiti u bolnici gdje je sama u četverokrevetnoj sobi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙