FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 5. lipnja

ZAGREB, 4. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak, 5. lipnja.
ZAGREB, 4. lipnja 2007. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za utorak, 5. lipnja.

ZAGREB - Sjednica hrvatske Vlade (Trg sv. Marka 2 u 14 sati).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Hrvatsku poštu (u 12,30 sati, Jurišićeva 13) kojom prigodom će biti održana prezentacija aktualnog stanja i buduće strategije razvoja Hrvatske pošte. Izjava za medije predsjednika Republike predviđena je za 13,05 sati.

ZAGREB - Projekt e-otoci iz Programa e-Hrvatska predstavit će tajnik Središnjeg državnog ured za e-Hrvatsku. Vlada RH je odlučila uložiti 16,6 milijuna kuna za provedbu projekta e-Otoci kojim će se 20 matičnih i područnih škola s područja Dubrovnika, Šibenika, Trogira, Zadra povezati na širokopojasnu mrežu (Središnji državni ured za e - Hrvatsku, Gajeva 4, u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata na kojoj će glavni tajnik HNS-a Srećko Ferenčak predočiti iznose i izvore novčanih sredstava kao i aktivnoasti na koje će HNS utrošiti ta sredstva tijekom predstojeće kampanje (HNS, Kneza Mislava 8, u 12 sati).

ZAGREB - U povodu Svjetskog dana zaštite okoliša održat će se konferencija za novinare na kojoj će se predstaviti Izvješće o stanju okoliša u RH za razdoblje 1997. do 2005. (Agencija za zaštitu okoliša, Trg maršala Tita, u 11 sati).

RIJEKA - Svečano otvaranje festivala Riječke ljetne noći tijekom kojih će do 18. srpnja biti prikazano više praizvedba, dramskih i baletnih predstava, književnih večeri i koncerata, na otvorenim i zatvorenim prostorima. Festival će biti otvoren predstavom "K@osmos", koju će španjolski i argentinski performeri iz uličnog kazališta "Grupo Puja!" izvesti visoko u zraku. Željezna kugla s osam performera koji sudjeluju u predstavi bit će postavljena 50 metara iznad mora, a bit će priređen i vatromet. (Gat Karoline Riječke, u 22 sata).

ZAGREB - Savez antifašista Hrvatske i Savez antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske organizira predstavljanje knjige "Bleiburg i Križni put 1945.", (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, u 11 sati).

ZAGREB - Otvorenje izložbe Dine Trtovca "Slikanje na dah ili s onu stranu kapaka" predstavlja sukus 30-godišnjeg stvaralaštva i dosljednog bavljenja slikarstvom, a otvorit će je kustosica Petra Senjanović (Galerija Klovićevi dvori, u 19 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

fax: 01/4808 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙