FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 12. svibnja

ZAGREB, 11. svibnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu, 12. svibnja:
ZAGREB, 11. svibnja 2007. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za subotu, 12. svibnja:

VARAŽDIN/BEDNJA - Predsjednik Republike Stjepan Mesić nazočit će svečanosti otvaranja poduzeća "Comprom Plus d.d." gdje je predviđeno njegovo obraćanje nazočnima (Cehovska 100 u 12 sati), a nakon obilaska i izjava za medije (u 12,50 sati). Predsjednik će zatim u Bednji obići osnovnu školu "Franjo Sert" (Trg Ljudevita Gaja 15 u 14,15 sati) i nazočiti na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Bednje (14,25) na kojoj će se održati prigodno slovo. Nakon toga je predviđena izjava za medije. Predsjednik Mesić obići će i župnu crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije (Trg sv. Marije bb u 15 sati)

PULA - Tjedan Europe završit će u Puli, gdje će ministrica vanjskih poslova Kolinda Grabar-Kitarović i šef delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Vincent Degert sudjelovati u programu izvlačenja dobitnika u nagradi EU lutrije. Zatim će razgovarati s istarskim županom Ivanom Jakovčićem i ovogodišnjim sudionicima iz programa razmjene mladih "Eurodyssee" (u 12 sati). Nakon tog susreta održat će se konferencija za novinare na kojoj će biti iznesena konačna ocjena programa EU tjedna i projekta EU busa (Istarska županija u 13 sati )

OSIJEK - Prva ovogodišnja akcija "Kupujmo hrvatsko - budimo kroativni" na kojoj će se predstaviti četrdesetak tvrtki iz Osječko-baranjske županije i devedeset tvrtki iz ostalih hrvatskih županija i po prigodnim cijenama nuditi građanima svoje proizvode (Trg Ante Starčevića od 10 do 14 sati)

PULA - u pulskom brodogradilištu "Uljanik" održat će se porinuće broda za prijevoz 4.900 automobilai kamiona "Istra Ace" nosivosti 12.300 tona za naručitelja Ray car carriers. Top je četvrti brod iz serije od devet brodova ugovorenih s tvrtkom Ray shipping i drugo porinuće u "Uljaniku" od šest koliko ih je planirano ove godine (17.30 sati, brodogradilište "Uljanik")

KRALJEVICA - Porinuće RO-RO i putničkog broda u brodogradilištu "Kraljevica" na naručitelja "Jadroliniju" iz Rijeke. Brod je kapaciteta 138 vozila i 1200 putnika (Brodogradilište "Kraljevica" u 11 sati)

Dežurni urednici:

ujutro - Jasna Nahtigal Lazarić

popodne - Milka Ćurković

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙