FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 25. svibnja 2007. (Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvastske do 9,30 sati.
ZAGREB, 25. svibnja 2007. (Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvastske do 9,30 sati.

ZAGREB - Policija je rano jutros blokirala izlaze iz grada nakon pucnjave u Velikoj Gorici u kojoj su dvije osobe ranjene iz vatrenog oružja. Kako se doznaje u zagrebačkoj policiji, počinitelj je ubrzo uhvaćen. Nakon zločina koji se dogodio oko 6,40 sati blokirane su prometnice na izlazu iz Velike Gorice i Zagreba, a policija je naoružana dugim cijevima pregledavala vozila tražeći muškarca koji je iz vatrenog oružja ranio dvije osobe. U odjelu za odnose s javnošu zagrebačke policije nisu znali reći kakve su ozljede ranjenih osoba, njihov identitet, motiv napada i ostale pojedinosti. O svemu će biti više riječi na redovitoj konferenciji za novinare, najavljeno je.

ZAGREB - Na većini cesta promet je srednje gust. Pojačan je jutros na gradskim prometnicama i obilaznicama, izvijestio je HAK. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici. Ima je na dionici autoceste A 1 Zagreb-Split, između tunela Mala Kapela i čvora Otočac. U ostatku zemlje vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Promet osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Pasjak. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - I dalje pretežno sunčano, vrlo toplo i razmjerno nestabilno. Sredinom dana i poslijepodne ponegdje će biti izoliranih pljuskova i grmljavine, uglavnom u kopnenim predjelima. Vjetar u unutrašnjosti slab, na Jadranu slabo, samo mjestimice umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom između 26 i 31 Celzijev stupanj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙