FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 10. travnja 2007. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 10. travnja 2007. (Hina) - Donosimo izbor zanimljivosti iz svijeta.

JOHANNESBURG - Drže ju uskrsnim čudom, gotovo tri dana nakon što je ostavljena blizu zagađene rijeke u Južnoafričkoj Republici, djevojčica je pronađena na uskrsnu nedjelju, pothlađena, gladna, dehidrirana, ali zdrava. Liječnici drže da je rođena na Veliki petak i da je odmah zatim ostavljena. Ta je djevojčica pronađena samo nekoliko tjedana nakon izvješća o šokantnom porastu trudnoća tinejdžerki u zemlji.

LONDON - Arthur Batchelor, najmlađi član među petnaestoro mornara koji su bili neko vrijeme u zarobljeništvu u Iranu, otkrio je u ponedjeljak što im je nakon oslobođenja poklonio iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad. Diplomirani 20-godišnji mornar se u interviewu za "Daily Mirror" požalio su mu Iranci uzeli iPod vrijedan 160 funti (1.700 kuna), a da su mu zauzvrat dali "sitnice". Torba s darovima je sadržavala 11 knjiga, uglavnom namijenjenih preobraćenju na islam, s naslovima "Mladost i moral", "Božji poziv" i "Ukratko o Iranu". Batchelor, radio-operater porijeklom iz Plymoutha, objasnio je da DVD-i i CD-i koje je dobio ne rade te su među darovima bili "karamele i pistacio". Također je kazao da je odjeća koju su mi dali za odlazak iz Irana bila jeftina, staromodna i nije bila njegov konfekcijski broj, te da je košulja Hugo Boss, u koju su ga odjenuli, bila "lažnjak".

PARIZ - Francuski desničarski predsjednički kandidat Jean-Marie Le Pen stao je u nedjelju u obranu svoje preporuke da je mlade ljude bolje ohrabrivati na masturbaciju nego im davati kondome. Le Pen je prvi put iznio tu preporuku na forumu koji je organizirao magazin Elle u četvrtak. Nekoliko predsjedničkih kandidata pozvano je na taj forum koji je raspravljao o tome "što žene žele". Le Penovi komentari razbjesnili su žene i studente koji su sudjelovali na forumu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙