FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 15,30 sati

ZAGREB, 9. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 15,30 sati.
ZAGREB, 9. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled vijesti iz Hrvatske do 15,30 sati.

ZAGREB - Zdravstveno stanje Ivice Račana je stabilno, a nakon dva dana pauze nastavlja se zračenje u predjelu desnog ramena, izvijestio je danas SDP. Intenzivno liječenje provodit će se do daljnjega u bolnici. O svim činjenicama bitnim za nastavak liječenja i SDP će i dalje pravodobno obavještavati javnost, priopćila je ta stranka.

KOPAČEVO - Predsjednik Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks danas je u Parku prirode Kopačkome ritu najavio da će potaknuti da se toj ustanovi nabavi uređaj za rano otkrivanje požara. Nakon sastanka s ravnateljicom Parka prirode Biserkom Višticom, na kojem su bili i ministar obrane Berislav Rončević i ostali dužnosnici, a u kojem se upoznao s posljedicama nedavnog požara, Šeks je rekao da će policija kriminalističkom obradom utvrditi je li požar bio podmetnut. "U razgovoru s ravnateljicom uvjerili smo se da su sve službe u Parku prirode promptno i učinkovito djelovale kada je požar izbio. Postoji potreba za nabavom uređaja za rano otkrivanje požara i pokrenut ćemo inicijativu da se ti uređaji što prije nabave kako bi se, u mogućim ponovljenim situacijama, požar što prije otkrio i suzbio", rekao je Šeks.

SPLIT - Sudeći po broju gostiju za uskrsne blagdane te jahti i brodova koji su uplovili u luke Splitsko-dalmatinske županije, ovogodišnja turistička sezona u srednjoj Dalmaciji bit će, procjenjuju stručnjaci, oko tri posto bolja od rekordne prošlogodišnje. Direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Mili Razović rekao je danas da produljene uskrsne blagdane u četrdesetak otvorenih hotela na obali i otocima provodi oko 6000 turista. Među gostima najviše je Austrijanaca i Slovenaca, rekao je, dodajući da broj turista za uskrsne blagdane, koji označavaju početak predsezone, ohrabruje i daje nadu da će ova turistička sezona, ako se tako nastavi, za Splitsko-dalmatinsku županiju biti oko tri posto bolja od rekordne prošlogodišnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙