FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Vratio se Yao Ming

NEW YORK, 6. ožujka 2007. (Hina) - Utah Jazz nastavila je niz pobjeda svladavši kod kuće Charlotte Bobcatse sa 120:95, aniz odličnih igara nastavio je i Gordan Giriček koji je za 28 minuta igre imao 15 koševa (šut 3:4, bacanja 9:9), te po 2 skoka i asista.
NEW YORK, 6. ožujka 2007. (Hina) - Utah Jazz nastavila je niz pobjeda svladavši kod kuće Charlotte Bobcatse sa 120:95, aniz odličnih igara nastavio je i Gordan Giriček koji je za 28 minuta igre imao 15 koševa (šut 3:4, bacanja 9:9), te po 2 skoka i asista.

Giriček je u ovom mjesecu ubacio 20 koševa Minnesoti, 13 New Orleansu i sada 15 Charlotteu, te je dokazao da ulazi u formi u ovoj, po njega najlošijoj NBA sezoni. Inače, Utah je lako došla do četvrte uzastopne pobjede, a odličnu utakmicu odigrao je Turčin Mehmet Okur koji je postigao 32 poena i promašio samo dva od 15 šuteva.

Kinez Yao Ming vratio se u sastav Houston Rocketsa nakon čak 32 propuštene utakmice zbog slomljene noge, no njegov povratak nije rezultirao i slavljem Teksašana koji su izgubili u Clevelandu 91:85. Kinez je sasvim pristojno odigrao uz učinak od 16 koševa i 11 skokova, no ostao je u sjani sjajnog LeBrona Jamesa koji je za Cavse postigao 32 poena, 12 skokova i osam asista.

San Antonio Spursi ulaze u veliku seriju, slavili su u gostima kod LA Clippersa 88:74 i produžili niz pobjeda na devet. Teksašani su utakmicu dobili svojom čuvenom obranom, dok je u napadu učinkovit bio Argentinac Manu Ginobili (16) i Slovenac Beno Udrih (14), koji je iskoristio svoju priliku zamijenivši ozlijeđenog Tonya Parkera. Od zadnjih 13 susreta ovih momčadi San Antonio je dobio 12, a Clippersi su sinoć ubacili najmanje koševa u sezoni.

Prvaci Miami Heat su dobili Atlanta Hawkse (88:81) i po prvi puta u sezoni imaju više pobjeda od poraza. Eddie Jones (21) i Shaquille O'Neal (14) bili su prvi strijelci Miamia, koji će teško i do doigravanja nakon objave vijesti da njihov najbolji strijelac Dwyane Wade zbog ozljede ramena neće igrati čak mjesec i pol dana.

Golden State Warriorsi su napravili najveće iznenađenje večer svladavši u gostima Detroit Pistons (111:93) u utakmici u kojoj je briljirao Jason Richardson (29). Warriorsima u Detroitu nitko nije davao šanse jer su došli sa negativnom serijom od šest poraza, a u Gradu Motora su izgubili zadnjih 11 utakmica.

Orlando Magic je sa 99:81 lako dobio Milwaukee Buckse zahvaljujući odličnom Turčinu Hedi Turkogluu (25) i činjenici da je najbolji strijelac gostiju Michael Redd ubacio svega 15 poena, a večer prije je zabio čak 52.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙