FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Primorac u našičkoj školi na Danu otvorenih vrata

NAŠICE, 27. veljače 2007. (Hina) - U Osnovnoj školi Dore Pejačević danas je održan Dan otvorenih vrata, koji je posjetio i ministar Dragan Primorac.
NAŠICE, 27. veljače 2007. (Hina) - U Osnovnoj školi Dore Pejačević danas je održan Dan otvorenih vrata, koji je posjetio i ministar Dragan Primorac.

Taj projekt predstavlja školski dan bez zvona i uobičajenog rasporeda, a tema je ove godine bila "Do zdravlja zajedno".

"Dan škole otvorenih vrata pokazuje da Našice imaju sjajan model obrazovanja, te da učenici razmišljaju na način koji proklamira hrvatska vlada, a to je škola po mjeru učenika. HNOS postaje realnost i učinio je iskorak glede redukcije enciklopedijskih znanja, a zagovara integriranu nastavu i povezane predmete. Nije važno znati 70 datuma nego znati povezati događaje", rekao je ministar Primorac.

Pohvalio je rad našičkih nastavnika koji, kako je rekao, znaju što rade. Kao najveći problem vezan uz školstvo na tom području Primorac je izdvojio blokirani račun našičke srednje škole, koji će uskoro, kako je rekao, u cijelosti biti deblokiran. Obećao je i da će se maksimalno zauzeti kako bi sportska dvorana u Đurđenovcu bila dovršena u što skorijem roku.

Uz ministra Primorca, Danu škole otvorenih vrata nazočni su bili ministar Berislav Rončević, gradonačelnik Krešimir Žagar, ravnatelji osnovnih i srednjih škola s područja grada Našica i susjednih općina te brojni drugi suradnici i gosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙