FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 18. veljače 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 18. veljače 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

ZAGREB/NEW YORK - Nedavno tragično preminula bivša playboyjeva zečica Anna Nicole Smith navodno je sav svoj imetak ostavila pokojnom sinu, isključivši bilo kojeg drugog nasljednika iz oporuke, prenose britanski mediji. No, Daniel Smith umro je prošle godine u dobi od 20 godina, kako se pretpostavlja od predoziranosti antidepresivima i metadonima, samo tri dana nakon što je Anna Nicole rodila kćerku Dannielynn. Prema oporuci iz 2001. godine, Howard Stern, dugogodišnji partner Anne Nicole, trebao bi predati njezine cijeli imetak Danielu. No, u oporuci se ne navodi o kojim se vrijednostima radi. Promatrači tvrde da objavljivanje Anne Nicoleine oporuke sada pokreće daljnja pitanja o tomu što će biti s njezinom ostavštinom. Odvjetnik njezine majke s kojom nije održavala nikakve odnose tvrdi kako oporuka nije evidentirana ni na jednome sudu, pa stoga nije ni važeća.

ZAGREB - Tijelo mrtvog 70-godišnjeg Njujorčanina pronađeno je nakon više od godinu dana od njegove smrti, a u stanu je cijelo vrijeme bila uključena televizija. Vinsenzo Ricardo, koji je najvjerojatnije umro prirodnom smrću, pronađen je nakon što je policija zaprimila poziv da su u njegovom stanu pukle instalacijske cijevi. Policajci su Ricarda našli u stolici pred televizijom, a najviše ih je iznenadilo što je pokojnikovo lice bilo gotovo netaknuta, a na glavi je imao još kose, iako je više od godinu dana bio mrtav. Prema mišljenju liječnika, tomu je doprinio suh zrak u njegovom domu. Ricardo je, nakon smrti supruge, živio sam, a posljednji put su ga susjedi vidjeli prije više od godinu dana. Policiju začuđuje da nitko to nije prijavio. Susjedi, pak, kažu da su mislili kako je Ricardo u bolnici ili umirovljeničkom domu.

NYERI - Jedan je Kenijac mačetom ubio ljubavnika svoje supruge nakon što ih je zatekao "in flagranti" u zahodu, priopćila je policija. Čovjek je došao kući i htio otići u zahod, koji se nalazi u drvenoj kućici u vrtu, ali je tamo zatekao suprugu i njenog ljubavnika koji je izišao van i priprijetio mužu mačetom. Prevarenom je Kenijcu "pao mrak na oči", oteo je ljubavniku mačetu i njome ga isjekao. Policija je supruga uhitila, a u tijeku je potraga za ženom koja je pobjegla u strahu da je ne snađe ista sudbina kao njenog ljubavnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙