FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 8. veljače 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 8. veljače 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

AARE - Švicarac Daniel Albrecht osvojio je naslov svjetskog prvaka u kombinaciji na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju u švedskom Aareu. Albrecht je nakon spusta i jedne vožnje slaloma ostvario kombinirano vrijeme od 2:28.99 minuta. Srebrno odličje osvojio je Austrijanac Benjamin Raich sa osam stotinki slabijim vremenom, a brončano još jedan Švicarac Marc Berthod sa 24 stotinke zaostatka.

Iako je najavljivao borbu za medalju, hrvatski skijaš Ivica Kostelić e utrku okončao na 12. mjestu sa 1.40 sekundi zaostatka za pobjednikom. Preostala dva hrvatska predstavnika u kombinaciji, Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić, po očekivanju su natjecanje okončali u donjem dijelu poretka. Zrnčić-Dim je za pobjednikom zaostao 5.03 sekunde što je bilo dovoljno za 27. mjesto, a Ratkić 9.32 sekunde, te je zauzeo 33. mjesto.

KREFELD - Najbolji njemački tenisač Tommy Haas i drugi hrvatski reket Mario Ančić otvorit će u petak, 9. veljače, u 13.45 sati dvoboj Davis Cupa između Njemačke i Hrvatske, koji će se od 9. do 11. veljače igrati u njemačkom gradu Krefeldu. Današnji ždrijeb je odlučio da se nakon toga sastanu Benjamin Becker i Ivan Ljubičić, a u nedelju, 11. veljače u 12 sati sastat će se prvi reketi obiju reprezentacija Tommy Haas i Ivan Ljubičić, a nakon njih u posljednjem susretu sastat će se "drugi reketi" Benjamin Becker i Mario Ančić. U subotu, 10. veljače, s početkom u 12 sati na programu je igra parova, a izbornici obiju reprezentacija mogu neposredno prije susreta odlučiti koje će igrače postaviti u igri parova.

RIM - Opservatorij za sportska natjecanja pri talijanskom ministarstvu unutarnjih poslova donio je odluku u četvrtak poslijepodne o kvaliteti stadiona prema kojoj će se u samo šest gradova moći igrati nogometne utakmice uz prisutnost gledatelja, a među njima nema stadiona u Milanu. U nedjelju 10. veljače u 15 sati nastavit će se nogometno prvenstvo koje je prekinuto 2. veljače poslije nereda u Cataniji tijekom utakmice Catania - Palermo u kojima je ubijen policajac Filippo Raciti (38) i samo u na stadionima u Rimu, Genovi, Sieni, Cagliariju, Torinu i Palermu će se moći igrati u prisutnosti gledatelja. U Rimu igraju Roma - Parma, u Genovi Sampdoria - Ascoli, u Cagliariju Cagliari - Siena, u Torinu Torino - Reggina, a u Palermu Palermo - Empoli u prisutnosti navijača, a na praznim stadionima igrat će se ostale utakmice: u Bergamu Atalanta - Lazio, u Veroni Chievo - Inter, u Firenci Fiorentina - Udinese, u Milanu Milan - Livorno i u Messini Messina - Catania.

LAUSANNE - Organizatori prošlogodišnjih Zimskih olimpijskih igara u Torinu objavili su kako su prema završnom obračunu ostali u deficitu od 25 milijuna eura.

"Vrlo smo zadovoljni ovim saznanjem, jer to je samo dva posto od ukupnog proračuna Igara", rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Valentino Castellani.

Za ZOI u Torinu ukupno je utrošeno 1.22 milijarde eura, te su organizatori očekivali da će u konačnom obračunu imati deficit od 44 milijuna eura. Za usporedbu, prijašnje ZOI održane 2002. u američkom Salt Lake Cityju ostvarile su dobit od 43 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙