FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 1. veljače

ZAGREB, 31. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 1. veljače.
ZAGREB, 31. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 1. veljače.

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HGK) i Veleposlanstvo Japana u Hrvatskoj organizatori su seminara o japanskim ulaganjima u Hrvatsku. Cilj seminara je unapređenje gospodarske suradnje između dvije zemlje, s naglaskom na privlačenje japanskih ulaganja u Hrvatsku kroz upoznavanje potencijalnih japanskih ulagača s poslovnom klimom, uvjetima i prednostima te mogućim projektima u Hrvatskoj (9,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) Mato Topić te potpredsjednici HOK-a na susretu s novinarima iznijet će osnovne značajke programa rada HOK-a u sljedećem četvorogodišnjem razdoblju. Topić je za predsjednika HOK-a izabran na sjednici Skupštine HOK-a održanoj 25. siječnja (12,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

ZAGREB - Industrijska proizvodnja u Zagrebu u prosincu prošle godine u odnosu na studeni povećana je za 0,5 posto, a prema prosincu 2005. godine porasla je 3,6 posto, objavio je Odjel za statistiku zagrebačkog Gradskog zavoda za prostorno uređenje. Prema podacima za 2006., industrijska proizvodnja u Zagrebu veća je za 2,2 posto prema 2005. godini. Pritom je u prerađivačkoj industriji, koja čini 81,72 posto zagrebačke industrijske aktivnosti, industrijska proizvodnja u razdoblju od siječnja do kraja prosinca prošle godine u odnosu na isto razdoblje 2005. porasla za 2,9 posto. U opskrbi električnom energijom, plinom i vodom, koja u strukturi zagrebačke industrijske proizvodnje ima udio od 18,21 posto, u prošloj je godini u odnosu na godinu prije zabilježen pad proizvodnje od 0,9 posto.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙