FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 23. siječnja

ZAGREB, 23. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 23. siječnja.
ZAGREB, 23. siječnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 23. siječnja.

ZAGREB - U Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) bit će potpisani prvi ugovori za obavljanje poslova javnih komisionara radi prodaje pokretnina zaplijenjenih u ovršnim postupcima. Nakon potpisivanja ugovora održat će se konferencija za novinare o spomenutoj temi (12,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

ZAGREB - Predstavnici tvrtke Optima Telekom održat će prezentaciju izdanja svojih obveznica u iznosu od 250 milijuna kuna i rokom dospijeća 2014. godine. Vodeći Agent izdanja obveznica Optima Telekoma je Zagrebačka banka, dok je Interkapital vrijednosni papiri Agent izdanja obveznica. Nakon izdanja obveznice će biti uvrštene u Usporedno tržište Zagrebačke burze (10,00 sati, Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1).

ZAGREB - Znanstveni skupu "Melioracijske mjere u svrhu unapređenja ruralnog prostora - s težištem na Nacionalni projekt navodnjavanja" održat će se u Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti u organizaciji Razreda za prirodne znanosti i Razreda za tehničke znanosti HAZU u suradnji s Hrvatskim društvom za odvodnju i navodnjavanje. Cilj skupa, kojem će nazočiti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković, je potpomoći promociji i provedbi "Nacionalnog projekta navodnjavanja i gospodarenja poljoprivrednim zemljištem i vodama u Republici Hrvatskoj", kojega je pokrenula Vlada, kao i unaprjeđenju poljoprivrede općenito u predpristupnom razdoblju ulaska Hrvatske u Europsku uniju (10,00 sati, HAZU, Zrinski trg 11).

ZAGREB - Predstavnici Zagrebačke pivovare na susretu s novinarima predstavit će novog predsjednika Uprave Sergeja Yeskov-a (13,00 sati, pivnica "K pivovari" Ilica 224).

ZAGREB - Ukupna zaračunata bruto premija hrvatskih osiguravatelja iznosila je na kraju 2006. godine gotovo 8,2 milijardi kuna i bila je gotovo 725,5 milijuna kuna ili 9,7 posto veća nego krajem studenog prošle godine, pokazuju podaci koje je objavila Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa). Od ukupnog iznosa bruto premija iz 2006. godine na neživotna se osiguranja odnosilo više od 6 milijardi kuna, a životna 2,17 milijardi kuna.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙