FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 22. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača na koje računa u prijateljskom susretu protiv Norveške, koji će se 7. veljače igrati u Rijeci. Bilić je u Rijeku pozvao 26 igrača, no za utakmicu neće konkurirati petorica (Goran Sablić, Anthony Šerić, Igor Tudor, Dario Knežević i Ivan Klasnić) zbog ozljeda. Međutim, hrvatski strateg inzistira na njihovom dolasku, jer će okupljanje u Rijeci iskoristiti za analizu do sada učinjenog. Ogled protiv Norveške biti će jedina provjera uoči nastavka kvalifikacija i susreta protiv Makedonije u Zagrebu 24. ožujka.

VRATARI: Stipe Pletikosa (Šahtar), Vedran Runje (Bešiktas), Mario Galinović (Panathinaikos)

OBRANA: Dario Šimić (Milan), Robert Kovač (Juventus), Josip Šimunić (Hertha), Hrvoje Vejić (Tom), Vedran Ćorluka (Dinamo Zagreb)

VEZA: Niko Kovač (Red Bull Salzburg), Milan Rapaić (Standard), Darijo Srna (Šahtar), Marko Babić (Bayer), Niko Kranjčar (Portsmouth), Luka Modrić (Dinamo Zagreb), Jerko Leko (Monaco), Danijel Pranjić (Heerenveen)

NAPAD: Mladen Petrić (Basel), Ivica Olić (CSKA Moskva), Boško Balaban (Club Brugge), Eduardo Da Silva (Dinamo Zagreb), Igor Budan (Parma)

ZAGREB - Cipranin Marcos Baghdatis, koji trenutno zauzima 11. mjesto na ulaznoj ATP ljestvici, dobio je pozivnicu za nastup na drugom izdanju ATP turnira PBZ Zagreb Indoorsa, koji će se održati od 27. siječnja do 4. veljače u zagrebačkom Domu sportova. Zahtjev za pozivnicom Cipranin je uputio direktoru turnira Branimiru Horvatu i njegovom zamjeniku Goranu Ivaniševiću, koji su u ponedjeljak odlučili dodijeliti mu pozivnicu za glavni turnir na kojem će Baghdatis biti i drugi nositelj. Dvije preostale pozivnice za glavni turnir dodijeljene su hrvatskim tenisačima Ivi Karloviću i Marinu Čiliću.

MELBOURNE - Rezultati teniskog grand slam turnira Australian Open:

TENISAČI, osmina finala -

Tommy Haas (Nje/12) - David Nalbandian (ARG/8) 4-6, 6-3, 6-2, 6-3

Fernando Gonzalez (Čile/10) - James Blake (SAD/5) 7-5, 6-4, 7-6 (4)

Nikolaj Davidenko (RUS/3) - Tomas Berdych (Češ/13) 5-7, 6-4, 6-1, 7-6 (5)

TENISAČICE, osmina finala -

Martina Hingis (Švi/6) - Li Na (Kina/19) 4-6, 6-3, 6-0

Ana Čakvetadze (RUS/12) - Patty Schnyder (Švi/8) 6-4, 6-1

Kim Clijsters (BEL/4) - Daniela Hantuchova (Slk/15) 6-1, 7-5

Marija Šarapova (RUS/1) - Vera Zvonareva (RUS/22) 7-5, 6-4

WASHINGTON - U Super Bowlu, finalu profesionalne lige američkog nogometa (NFL) 4. veljače u Miamiju, igrat će momčadi Chicago Bearsa i Indianapolis Coltsa. Chicago je u nedjelju u polufinalu uvjerljivo svladalo New Orleans Saintse sa 39-14, a momčad Indianapolis Coltsa je u dramatičnoj završnici sa rezultatom 38-34 izbacila New England Patriotse. Momčad New England Patriotsa, koje vodi trener hrvatskog podrijetla Bill Belichick, izgubila je već dobijenu utakmicu i ispustila vodstvo od 21-6 na poluvremenu, protiv upornih Coltsa predvođenih raspoloženim 'quarterbackom' Peytonom Manningom. Manning je s dodavanjima od ukupno 320 metara i jednim "touchdownom", izvukao svoju momčad iz zaostatka od 15 poena, što je najveći preokret u povijesti doigravanja NFL-a. Bill Belichick, trener koji uživa kultni status kao jedini u povijesti NFL-a koji je osvojio tri Super Bowla u četiri godine, u drugom poluvremenu nije imao rješenja da zaustavi Manninga i njegove suigrače. Indianapolis Coltsi će u finalu u Miamiju za dva tjedna odmjeriti snage s Chicago Bearsima, koji su zadnji put igrali u Super Bowlu 1985. godine. Protiv New Orleans Saintsa u nedjelju su Bearsi, momčad s jednom od najjačih obrana u NFL- u, brzo poveli sa 16-0, no Saintsi su se u trećoj četvrtini približili na 16-14, ali su na tome i ostali. Bearsi su u posljednjoj četvrtini riješili meč s tri 'touchdowna', za završnih 39-14.

NEW YORK - Rezultati košarkaške NBA lige:

Miami Heat - Dallas Mavericks 93:99

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves 131:102

Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 85:99

Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks 99:95

(Markota - u 13 minuta upisao 2 koša i 3 skoka)

LJUBLJANA - Košarkaši Cibone u 18. su kolu regionalne "NLB" lige izgubili na gostovanju u Ljubljani od Union Olimpije sa 69-91 (18-26, 18-25, 24-24, 9-16).Najbolji u sastavu Cibone bio je Davor Kus sa 20 koševa, a kod Olimpije Teemu Rannikko sa 23. Usprkos ovom porazu Cibona je i dalje prva na ljestvici s omjerom 14-4, dok Olimpija ima omjer pobjeda i poraza 8-10.

LONDON - Napadač Arsenala Nizozemac Robin van Persie slomio je kost u stopalu na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Manchester Uniteda, koju je Arsenal dobio sa 2-1. Van Persie je bio strijelac izjednaćujućeg gola u 83. minuti, a ozljedu je zaradio prilikom proslave pogotka. Prema prvim prognozama Van Persie će izbivati s terena barem dva mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙