FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TALIJANSKI ČASOPIS ZA KULINARSTVO OBJAVIO BARBIERIJEVE TEKSTOVE O DALMATINSKOJ KUHINJI

TREVISO/PULA, 23. srpnja (Hina) - Talijanski časopis za kulinarstvo "Papageno" u novom je broju objavio dva opširna teksta s ilustracijama u boji o dalmatinskoj kuhinji hrvatskoga književnika Veljka Barbierija, te uzgoju ovaca i tajnama pripremanja janjetine pod pekom talijanskog novinara Livia Missioa.
TREVISO/PULA, 23. srpnja (Hina) - Talijanski časopis za kulinarstvo "Papageno" u novom je broju objavio dva opširna teksta s ilustracijama u boji o dalmatinskoj kuhinji hrvatskoga književnika Veljka Barbierija, te uzgoju ovaca i tajnama pripremanja janjetine pod pekom talijanskog novinara Livia Missioa. #L# Osim Barbierija od hrvatskih autora tekst o jelu od zakonom zabranjenih prstaca piše novinar "Večernjeg lista" Armando Černjul. Treba napomenuti da je Barbierijev tekst o dalmatinskoj kuhinji najopširniji, na čak 13 stranica, te ilustriran s 11 fotografija u boji. Budući da se "Papageno" tiska na talijanskom i njemačkom jeziku, to je dodatna promidžba hrvatskog turizma i ugostiteljstva u inozemstvu. U časopisu su također objavljeni brojni prilozi o jelima i vinima iz Italije, Austrije i Slovenije. (Hina) dspo md

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙