FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Policija prekinula krijumčarski lanac droge

PULA,30. prosinca(Hina) - Nakon višemjesečne istrage djelatniciPolicijske uprave istarske uspješno su prekinuli još jedankrijumčarski lanac te su na pulskom području zaplijenili veću količinuopojnih droga, priopćeno je danas na konferenciji za novinare u PUistarskoj.
PULA,30. prosinca(Hina) - Nakon višemjesečne istrage djelatnici Policijske uprave istarske uspješno su prekinuli još jedan krijumčarski lanac te su na pulskom području zaplijenili veću količinu opojnih droga, priopćeno je danas na konferenciji za novinare u PU istarskoj.

Nakon što su uhvaćeni na ulici u Puli prilikom raspačavanja, jučer su istražnom sucu Županijskog suda u Puli privedeni G. V. (25) iz Pule i njegova kolegica H. V. (29) iz Medulina, dok je za još jednom osobom raspisana tjeralica.

Prilikom pretrage kod uhićenog G.V.-a policija je pronašla plinski pištolj u ilegalnom posjedu.

Tijekom istrage pretraženo je više obiteljskih stanova, automobila i poslovnih prostora u kojima su pronađene 1054 tablete amfetamina speeda, 940 grama marihuane te 6,1 grama kokaina. Ujedno je pronađeno i 5500 eura i 22.000 kuna, stečenih prodajom narkotika, naglasila je policija.

Pretpostavlja se da je droga stigla iz zapadne Europe i da je bila namijenjena hrvatskom tržištu, izvijestio je načelnik sektora Kriminalističke policije PU istarske Hajrudin Merdanović.

Dodao je kako je najvjerojatnije riječ o širem lancu, te da je policija na tragu i ostalim sudionicima lanca krijumčarenja droge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙