FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uzbuna i panika na južnim obalama Indije

NAGAPATTINAM, 30. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Tisuće stanovnika južnihobala Indije, posebice u pokrajini Tamil Nadu, napustilo je područje upanici u četvrtak ujutro kad je jedan pokrajinski dužnosnik podigaouzbunu zbog visokih valova, javila je televizija New Delhi (NDTV).
NAGAPATTINAM, 30. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Tisuće stanovnika južnih obala Indije, posebice u pokrajini Tamil Nadu, napustilo je područje u panici u četvrtak ujutro kad je jedan pokrajinski dužnosnik podigao uzbunu zbog visokih valova, javila je televizija New Delhi (NDTV).

"Dolaze valovi", uzvikivali su prestravljeni stanovnici, bježeći iz područja kako je tko mogao, autobusom ili pješice.

Civili, ali i humanitarni radnici pa čak i policajci napuštali su državu Tamil Nadu, jednu od najpogođenijih tsunamijem u nedjelju, u kojoj je prema posljednjim podacima poginulo više od 6000 osoba.

Uzbuna je u četvrta oglašena i za Andamansko i Nikobarsko otočje u Bengalskom zaljevu, gdje je nastavljeno podrhtavanje tla, objavio je Indijski meteorološki institut. Četiri potresa jačih od 5 stupnjeva po Richteru pogodila su otočje koje se proteže prema indonezijskom otoku Sumatri, u blizini epicentra velikog potresa od nedjelje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙