FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader s predstavnicima sindikata i HUP-a o pregovaračkom timu

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade IvoSanader danas je na odvojenim sastancima predsjednicima sindikalnihsredišnjica i Hrvatske udruge poslodavaca iznio viziju Vlade u pogleduprocesa pristupanja Europskoj uniji te ih pozvao na aktivnosudjelovanje u tim procesima.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader danas je na odvojenim sastancima predsjednicima sindikalnih središnjica i Hrvatske udruge poslodavaca iznio viziju Vlade u pogledu procesa pristupanja Europskoj uniji te ih pozvao na aktivno sudjelovanje u tim procesima.

Naglasio je da punopravno članstvo u Europskoj uniji nije samo projekt aktualne Vlade ili jedne stranke, nego nacionalni projekt koji nadilazi stranačke podjele, navodi se u priopćenju iz Vladinog ureda za odnose s javnošću.

Predložio je da predstavnici sindikalnih središnjica i Hrvatske udruge poslodavaca sudjeluju u radu Nacionalnog odbora te da daju svoje predstavnike i predlože stručnjake kao članove ili voditelje pregovaračkih timova.

Predsjednici sindikalnih središnjica i Hrvatske udruge poslodavaca pozdravili su takav Vladin pristup i prihvatili sudjelovati u radu Nacionalnog odbora i pregovaračkih timova, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙