FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebfilm izabrao nove članove NO; direktoru veća plaća

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Skupština gradskog trgovačkogdruštva Zagrebfilm d.o.o. danas je izabrala nove članove nadzornogodbora te povećala koeficijent za direktora tog trgovačkog društva.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Skupština gradskog trgovačkog društva Zagrebfilm d.o.o. danas je izabrala nove članove nadzornog odbora te povećala koeficijent za direktora tog trgovačkog društva.

U priopćenju iz zagrebačkog Gradskog poglavarstva se navodi da je na sjednici skupštine također smanjen broj članova nadzornog odbora Zagrebfilma sa sedam na tri donošenjem odluke o izmjeni Izjave Društva.

Članovi nadzornog odbora Zagrebfilma po novom su Duško Ljuština, Stjepan Mikulić te jedan predstavnik radnika.

U odluci o visini koeficijenata, osnovice i drugih dodataka za obračun plaća direktora trgovačkih društava povećan je koeficijent za direktora trgovačkog društva Zagrebfilm sa 6,5 na 7,5.

Na dužnost direktora Zagrebfilma nedavno je izabran filmski redatelj Vinko Brešan.

Na zajedničkoj sjednici Skupštine trgovačkih društava odobreno je 250.000 kuna financijske pomoći Zboru prebendara Prvostolne crkve Zagrebačke za obnovu crkve sv. Dizme između Kaptola i Nove Vesi koju će uplatiti Robni terminali Zagreb d.o.o.

Gradska plinara d.o.o. i Zagrebačke ceste d.o.o. uplatit će po 140.000 kuna financijske pomoći za uvođenje siguronosnog videonadzora u izložbenom prostoru Umjetničkog paviljona u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙