FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

S. Brod- Pronađeno dvoje mrtvih starijih ljudi

SLAVONSKI BROD, 27. prosinca 2004. (Hina) Dvoje mrtvih starijih ljudipronađeno je u stanu u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu,izvijestila je danas brodsko-posavska Policijska uprava.
SLAVONSKI BROD, 27. prosinca 2004. (Hina) Dvoje mrtvih starijih ljudi pronađeno je u stanu u Naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu, izvijestila je danas brodsko-posavska Policijska uprava.

Jučer popodne susjedi su prijavili kako se iz zatvorena stana u vlasništvu Ilije Mirkovića osjeća neugodan miris, a iz stana nitko ne odgovara na pozive. Očevidom je utvrđeno kako se u stanu nalazi dvoje mrtvih starijih ljudi, a uzrok i točno vrijeme smrti te identitet preminulih znat će se nakon obdukcije.

Od susjeda se doznaje kako je vlasnik stana Ilija Mirković (62) zadnje dvije do tri godine živio povučeno u izvanbračnoj zajednici sa starijom ženom. Neugodan miris iz stana osjetili su zadnjih desetak dana. Jučer je Iliji u posjet došla kći koja živi u Austriji. Kako iz stana nitko nije odgovarao na pozive, pozvali su policiju.

Mi smo danima osjećali neugodan miris. Sumnjali smo da se nešto dogodilo jer susjeda nismo danima viđali. Kad sam se jučer vratila iz crkve, strašno je zaudaralo. Kći mu je lupala na vrata, a kako nije otvarao, predložili smo da pozovemo policiju, ispričala je susjeda Slavica Holod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙