FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Niko Kranjčar na transfer listi

ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Kapetan Dinama i hrvatskireprezentativac Niko Kranjčar stavljen je na transfer listu, potvrdioje danas glasnogovornik zagrebačkog nogometnog prvoligaša Ado Kožul.
ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Kapetan Dinama i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar stavljen je na transfer listu, potvrdio je danas glasnogovornik zagrebačkog nogometnog prvoligaša Ado Kožul.

To znači da bi već u zimskom prijelaznom roku Kranjčar trebao nastaviti karijeru u inozemstvu. Glasnogovornik Dinama kazao je da su dosad stigle ponude iz Rusije, Ukrajine i Italije. Kranjčar može napustiti Dinamo ako novi poslodavac ponudi minimalno tri milijuna eura.

Do ovakvog raspleta događaja došlo je nakon što je Niko Kranjčar odbio smanjenje ugovornog iznosa za 20 posto. Prema pisanju tiska, Kranjčarova godišnja plaća iznosi 120.000 eura.

Kranjčar, koji je slavljen kao najveći hrvatski talent nakon Bobana, Šukera i Prosinečkog, u posljednje vrijeme bio je u nemilosti Dinamova trenera Ilije Lončarevića, te ga nije bilo u početnoj postavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙