FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovačka zračna luka s prometom od 900 tisuća putnika

DUBROVNIK, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zračna luka Dubrovnik ove jegodine zabilježila promet od oko 900.000 putnika, što je oko 61 postoprometa iz rekordne 1987. godine, kazao je na današnjoj konferencijiza novinare direktor dubrovačke Zračne luke Tonči Peović.
DUBROVNIK, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zračna luka Dubrovnik ove je godine zabilježila promet od oko 900.000 putnika, što je oko 61 posto prometa iz rekordne 1987. godine, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor dubrovačke Zračne luke Tonči Peović.

Napomenuo je kako se u narednom petogodišnjem razdoblju planira dostići promet od dva milijuna putnika, što je realno očekivati ukoliko se obnove svi planirani turistički kapaciteti na hrvatskom jugu.

Osim destinacije za dubrovačku regiju, dubrovačka Zračna luka bilježi povećanje dolazaka u turističke predjele crnogorskog primorja i Međugorja.

Peović je također naglasio kako se svake godine ostvaruju sve bolji financijski rezultati pa će dubrovačka Zračna luka u 2004. imati više od 15 milijuna kuna dobiti nakon oporezivanja.

Zračna luka Dubrovnik je i šesnaesta najuspješnija tvrtka na razini države u kategoriji 250 tvrtki od posebnog državnog interesa.

(Hina) xhšpa yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙