FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pristaše Juščenka ponovno na Trgu neovisnosti

KIJEV, 22. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Trg neovisnosti u Kijevu ponovnoje bio prepun svijeta u srijedu navečer: mjesec dana nakon početka"narančaste revolucije", pristaše ukrajinske oporbe vratile su se radiobilježavanja događaja i upozoravanja na nove prijevare na glasovanjuu nedjelju.
KIJEV, 22. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Trg neovisnosti u Kijevu ponovno je bio prepun svijeta u srijedu navečer: mjesec dana nakon početka "narančaste revolucije", pristaše ukrajinske oporbe vratile su se radi obilježavanja događaja i upozoravanja na nove prijevare na glasovanju u nedjelju.

Deseci tisuća pristaša vođe oporbe Viktora Juščenka, noseći narančaste zastave, okupili su se na trgu, glavnom poprištu pokreta narodnog prosvjeda zadnjih tjedana, kako bi pokazali četiri dana prije novog kruga glasovanja za predsjednika da je "revolucija" još uvijek na snazi.

Trideset sedam milijuna ukrajinskih birača pozvano je da ponovno glasaju u nedjelju. Glasovanje će se održati pod nadzorom 12.300 stranih promatrača, nasuprot malo više od 5.000 u prethodnom glasovanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙