FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI BR. 3425. Ina Naftaplin povećava proizvodnju plina iz Jadrana

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA3425, emitiranoj pod naslovom "INA NAFTAPLIN POVEĆAVA PROIZVODNJUPLINA IZ JADRANA", unesu izmjenu u prvoj rečenici koja se odnosi napostotak povećanja proizvodnje plina.

Ispravak vijesti br. 3425

Ina Naftaplin povećava proizvodnju plina iz Jadrana

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA3425, emitiranoj pod naslovom "INA NAFTAPLIN POVEĆAVA PROIZVODNJU PLINA IZ JADRANA", unesu izmjenu u prvoj rečenici koja se odnosi na postotak povećanja proizvodnje plina.

Iz Ina-Naftaplina, naime, naknadno su izvijestili kako su greškom naveli podatak o 43-postotnom povećanje proizvodnje prirodnog plina iz podmorja Jadrana u 2004, a ispravno je da se planira povećanje od 73 posto.

Ispravljena prva rečenica glasi: Tvrtka Ina-Naftaplin u idućoj godini planira povećati proizvodnju prirodnoga plina iz podmorja Jadrana za čak 73 posto, pa bi četiri plinska polja u podmorju sjevernog Jadrana umjesto ovogodišnjih 342 milijuna prostornih metara trebala dati oko 598 milijuna prostornih metara.

Ispravljena vijest u cijelosti glasi:

ZAGREB, 21. prosinca (Hina) - Tvrtka Ina-Naftaplin u idućoj godini planira povećati proizvodnju prirodnoga plina iz podmorja Jadrana za čak 73 posto, pa bi četiri plinska polja u podmorju sjevernog Jadrana umjesto ovogodišnjih 342 milijuna prostornih metara trebala dati oko 598 milijuna prostornih metara (kubika).

Iz Ine su danas izvijestili da će se plin osim polja Ivana koje je u proizvodnji već punih pet godina i čije su bušotine dale ukupno 2,8 milijardi prostornih metara, proizvoditi iz polja Marica koje je u funkcionalnoj ispitnoj proizvodnji od studenoga ove godine, te sa dva nova polja Ika i Ida koje bi trebala u radu biti u svibnju iduće godine.

Ina-Naftaplin u 2005. godini planira ukupnu proizvodnju plina od gotovo dvije milijarde prostornih metara, što je za tri posto više od ovogodišnje proizvodnje toga vrijednog, ekološki čistog energenta, navodi Ina u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙