FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završene pripreme za radnu zona Kukuzovac-Mojanka

SINJ, 22. prosinca 2004. (Hina) - Sve pripreme za osnutak radne zoneKukuzovac-Mojanka na državnom zemljištu uz državnu cestu D1 izmeđuSinja i Dicma, koja će imati površinu od 166 hektara, su završene,kazao je danas sinjski gradonačelnik Mate Jukić.
SINJ, 22. prosinca 2004. (Hina) - Sve pripreme za osnutak radne zone Kukuzovac-Mojanka na državnom zemljištu uz državnu cestu D1 između Sinja i Dicma, koja će imati površinu od 166 hektara, su završene, kazao je danas sinjski gradonačelnik Mate Jukić.

Time su, kaže, ispunjeni uvjeti za prijenos državnog zemljišta na grad i to o simboličnoj cijeni od jedne kune za jedan hektar.

Gradonačelnik je naglasio kako je već u gradsku upravo pristiglo 40 zahtjeva potencijalnih poduzetnika koji će graditi svoje objekte na prostoru buduće radne zone. Tako će već u siječnju iduće godine početi i komunalno opremanje prvih 44 hektara zemljišta u toj zoni s kojom će inače upravljati posebno trgovačko društvo, istaknuo je Jukić prigodom potpisivanja ugovora sa 29 studenata kojima će grad plaćati mjesečno po 600 kuna stipendije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙