FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Schroeder i Putin nastavljaju razgovore u Schleswigu

SCHLESWIG, 21. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Njemački kancelar GerhardSchroeder i ruski predsjednik Vladimir Putin doputovali su u utorakujutro u grad Schleswig na sjeveru Njemačke gdje će zaključitidvodnevne razgovore u kojima sudjeluju i glavni ministri dviju vlada.
SCHLESWIG, 21. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Njemački kancelar Gerhard Schroeder i ruski predsjednik Vladimir Putin doputovali su u utorak ujutro u grad Schleswig na sjeveru Njemačke gdje će zaključiti dvodnevne razgovore u kojima sudjeluju i glavni ministri dviju vlada.

Schroeder i Putin doputovali su posebnim vlakom iz Hamburga, gdje su razgovarali u ponedjeljak.

Kako se očekuje, razgovarat će o programima razmjene mladih između Njemačke i Rusije, kao i o gospodarskoj suradnji, a trebalo bi biti najavljeno potpisivanje niza sporazuma.

Njemačka je važan gospodarski partner Rusije. Trgovačka razmjena između dviju zemalja iznosila je 25,5 milijardi eura 2003.

Među temama koje bi mogle biti spomenute na konferenciji za novinare Schroedera i Putina je i afera Jukosa, kao i situaciju u Ukrajini, rekao je jedan izvor u njemačkoj vladi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙