FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: sjekirom na policajca

KARLOVAC, 20. prosinca 2004. (Hina) - Općinskom državnom odvjetništvu uKarlovcu policija je jučer kazneno prijavila neimenovana hrvatskogdržavljanina iz Duge Rese (1968.), koji je u Karlovcu u noćašnjojtučnjavi sjekirom teško ozlijedio jednu osobu, a lakše policajca kojije intervenirao.
KARLOVAC, 20. prosinca 2004. (Hina) - Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu policija je jučer kazneno prijavila neimenovana hrvatskog državljanina iz Duge Rese (1968.), koji je u Karlovcu u noćašnjoj tučnjavi sjekirom teško ozlijedio jednu osobu, a lakše policajca koji je intervenirao.

Taj će Dugorešanin odgovarati za kažnjiva djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda i sprječavanje službene osobe u obavljanju službe, priopćeno je danas iz PU-a.

Na policajca, koji je 19. prosinca u 3,30 sati na parkiralištu pred noćnim barom "XXL" pokušao prekinuti tučnjavu deset osoba, jedan od izgrednika nasrnuo je sjekirom te mu porezao i natukao lijevu nadlakticu. Taj izgrednik je sjekirom teško ozlijedio i Zagrepčanina Z.T. (1980.), kojemu je nagnječena nosna kost s pomakom, porezana i nagnječna baza nosa te ozlijeđena glava i ruke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙