FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ESB: štednja građana 8,6 milijardi kuna

RIJEKA, 20. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Erste &Steiermarkische banke (ESB) Petar Radaković kazao je danas da je utrećem tromjesečju ove godine zabilježen daljni rast štednje građana utoj banci te je štednja stanovništva potkraj studenoga iznosila 8,6milijardi kuna, a udio regije Rijeka u polozima građana je 44 posto.
RIJEKA, 20. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Erste & Steiermarkische banke (ESB) Petar Radaković kazao je danas da je u trećem tromjesečju ove godine zabilježen daljni rast štednje građana u toj banci te je štednja stanovništva potkraj studenoga iznosila 8,6 milijardi kuna, a udio regije Rijeka u polozima građana je 44 posto.

Radaković je to kazao u prigodi svečanog otvorenja preuređenog Savjetodavnog i Komercijalnog centra Erste & Steiermarkische banke (ESB), površine 2200 četvornih metara, u koji je uloženo oko 30 milijuna kuna.

Invalidima je omogućen ulazak u Banku bez savladavanja građevinskih prepreka, pomoću platforma za invalide, a u novouređenu zgradu postavljeno je panoramsko dizalo, prvo takvo u Rijeci.

Radaković je istaknuo da će nakon više godina ove godine prvi porezi iz dobiti ESB-a biti uknjiženi na račun gradske i područne uprave.

Dodao je da je ESB nastavio podupirati gospodarstvo te da je ove godine ta banka plasirala oko milijardu kuna u veće tvrtke i brodogradnju.

U sklopu svečanosti otvorenja novouređenih prostora ESB je riječkom Kliničkom bolničkom centru darovao ček na 140.000 kuna za sanaciju krovišta, a Dječjoj bolnici Kantrida ček na 60.000 kuna za nabavku opreme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙