FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: Preminula žena na koju je naletio automobil

ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Policijska uprava zagrebačkaizvijestila je da je jučer oko 12,30 sati u zagrebačkoj Klinici zatraumatologiju preminula 52-godišnja Vesna Maržić na koju jeprekjučer, dok je čekala tramvaj, automobilom naletjela 37-godišnjavozačica.
ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da je jučer oko 12,30 sati u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju preminula 52-godišnja Vesna Maržić na koju je prekjučer, dok je čekala tramvaj, automobilom naletjela 37-godišnja vozačica.

Vozačica je na Ksaverskoj cesti zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad automobilom marke "Hyundai", skrenula ulijevo na nogostup i naletjela na postavljeno tramvajsko stajalište koje se prilikom udara razbilo i teško ozlijedilo 52-godišnju ženu i 35-godišnjaka.

U nesreći je tada teške ozljede, opasne po život, zadobila 52-godišnja Vesna Maržić od kojih je je u Klinici za traumatologiju i preminula. Teško ozlijeđeni muškarac zadržan je na liječenju u Klinici za traumatologiju.

Protiv vozačice podignuta je kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙