FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla u Istri, Gorkom kotaru i u Slavoniji

ZAGREB, 4. prosinca 2004. (Hina) - Magle jutros ima u zapadnoj Istri,Gorskome kotaru, na sjeveru Hrvatske te u Slavoniji, vidljivost jenajlošija na širem području Gračaca, tek oko 50 metara, a dionicomautoceste A1 Marune-Maslenica-Posedarje-Zadar-Benkovac-Pirovac zbogmagle se vozi brzinom od 60 kilomeatra na sat, izvijestio je jutrosHrvatski auto-klub
ZAGREB, 4. prosinca 2004. (Hina) - Magle jutros ima u zapadnoj Istri, Gorskome kotaru, na sjeveru Hrvatske te u Slavoniji, vidljivost je najlošija na širem području Gračaca, tek oko 50 metara, a dionicom autoceste A1 Marune-Maslenica-Posedarje-Zadar-Benkovac-Pirovac zbog magle se vozi brzinom od 60 kilomeatra na sat, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub

Mokre su prometnice u Gorskome kotaru, te u Slavoniji.

Promet ostalim cestama teče bez većih zastoja, uz iznimku dionica s radovima gdje izvanredna regulacija prometa uvjetuje sporiju vožnju.

Odroni zemlje i kamenja mogući su na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na cestama kroz gorja.

Državnom cestom D522 Udbina-Lovinac, zbog sanacije odrona prometuje se otežano.

Radi sanacije klizišta, do 10. prosinca bit će zatvorena dionica D24 Varaždinske Toplice-Ludbreg, od Tuhovca do Poljana. Obilazni smjer je: Tuhovec-Grešćevina-Poljana Gornja i Poljana Donja u oba smjera.

Obnavlja se kolnik Jadranske magistrale od Posedarja do starog Masleničkog mosta.

Promet teretnih vozila na izlazu iz Hrvatske intenzivniji je na graničnom prijelazu Bajakovo. Putnička vozila većinom prijelaza prometuju bez zastoja.

Trajekti na svim linijama plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙