FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marion Jones traži odštetu od 25 milijuna dolara

SAN FRANCISCO, 16. prosinca 2004. (Hina/STA) - Trostruka olimpijskapobjednica iz Sydneya Marion Jones podigla je tužbu protiv bivšeg šefakontroverznog BALCO laboratorija Victora Contea, od kojeg zbog klevetetraži 25 milijuna dolara odštete.
SAN FRANCISCO, 16. prosinca 2004. (Hina/STA) - Trostruka olimpijska pobjednica iz Sydneya Marion Jones podigla je tužbu protiv bivšeg šefa kontroverznog BALCO laboratorija Victora Contea, od kojeg zbog klevete traži 25 milijuna dolara odštete.

Victor Conte, koji je optužen zbog distribucije nedozvoljenih stimulativnih sredstava, izjavio je nedavno za tv mrežu ABC kako je na svoje oči vidio da Marion Jones koristi steroide koje je razvio u svom laboratoriju.

Američka atletičarka u optužnici, među ostalim, navodi da joj se Conte svojim neistinitim tvrdnjama osvećuje, jer ju nije uspio iz prve privoliti na suradnju.

Marion Jones nikad nije bila pozitivna na doping kontroli, a kako bi odbacila optužbe o uzimanju dopinga podvrgnula se i detektoru laži, na kojem su potvrđene njezine tvrdnje da nikad nije uzimala nedozvoljena stimulativna sredstva.

Conte tvrdi kako je suradnja s Marion Jones započela prije OI u Sydneyu 2000., te da je nastavljena i nakon Igara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙