FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australija upozorila na mogući napad na hotel u Indoneziji

SYDNEY, 15. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Australija je dobila noveinformacije koje upozoravaju da bi uskoro mogao biti izvršenteroristički napad u Indoneziji, a moguća meta su međunarodni hoteli,priopćilo je u srijedu australsko ministarstvo vanjskih poslova.
SYDNEY, 15. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Australija je dobila nove informacije koje upozoravaju da bi uskoro mogao biti izvršen teroristički napad u Indoneziji, a moguća meta su međunarodni hoteli, priopćilo je u srijedu australsko ministarstvo vanjskih poslova.

"Primili smo vjerodostojne nove informacije koje daju naznake da su teroristi spremni uskoro izvršiti napad u Indoneziji", priopćilo je ministarstvo u novom upozorenju glede putovanja.

Ministarstvo je upozorilo Australce u susjednoj Indoneziji da izbjegavaju sve međunarodne hotele i druga mjesta gdje se okupljaju stranci.

Australija, bliska saveznica SAD-a i jedna od prvih zemalja koja se pridružila ratu u Iraku, nikad nije imala kod kuće veliki teroristički napad, ali je 88 Australaca bilo među 202 ljudi koji su ubijeni u bombaškim napadima na Baliju 2002.

Canberra je već ranije upozorila Australce da budu oprezni zbog mogućih napada u Indoneziji tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, kao i da izbjegavaju nepotrebna putovanja u tu zemlju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙