FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Susret predstavnika kršćanskih crkava i drugih vjerskih zajednica u Hrvatskoj

ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Susret visokih predstavnikakršćanskih crkava i drugih vjerskih zajednica u Republici Hrvatskojodržat će se 16. prosinca u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu, izvijestioje danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.
ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Susret visokih predstavnika kršćanskih crkava i drugih vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj održat će se 16. prosinca u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu, izvijestio je danas Ured zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

Domaćin susreta bit će zagrebački nadbiskup i metropolit kardinal Josip Bozanić, a sudjelovat će mitropolit zagrebačko-ljubljanski i cijele Italije Jovan Pavlović, biskup Reformirane crkve Endre Langh, predsjednik Saveza baptističkih crkava u RH Toma Magda, predstavnik Evangeličke crkve u RH Branko Berić, predsjednik Evanđeoske (Pentekostne) crkve u RH Damir Špoljarić, glavni rabin u Republici Hrvatskoj Kotel Da-Don, predsjednik Mešihata islamske zajednice u RH muftija Ševko Omerbašić, pomoćni biskup zagrebački i predsjednik Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog Vlado Košić te tajnik toga vijeća Jure Zečević.

Nakon susreta bit će objavljena zajednička izjava za javnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙