FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lončar: Pupovac je hrvatska 'elementarna nepogoda'

ZAGREB,13. prosinca(Hina) - "Milorad Pupovac hrvatska je 'elementarnanepogoda'", izjavio je danas nezavisni saborski zastupnik Ivo Lončar,prozivajući SDSS-ovog zastupnika da ga, iako je HDZ-ovac Rade Ivaspriznao da je prošloga tjedna on, (a ne Lončar) u Saboru glasovaoumjesto HSLS-ovca Ivana Čehoka, nastavlja lažno optuživati.
ZAGREB,13. prosinca(Hina) - "Milorad Pupovac hrvatska je 'elementarna nepogoda'", izjavio je danas nezavisni saborski zastupnik Ivo Lončar, prozivajući SDSS-ovog zastupnika da ga, iako je HDZ-ovac Rade Ivas priznao da je prošloga tjedna on, (a ne Lončar) u Saboru glasovao umjesto HSLS-ovca Ivana Čehoka, nastavlja lažno optuživati.

"Pupovac je hrvatska 'elementarna nepogoda', on je čovjek s tisuću lica koja oblači prema potrebi, dvojnog je morala, osobnog i onog za javnu uporabu", rekao je Lončar na konferenciji za novinare u Saboru.

Naglasio je da je još prošloga četvrtka pokušao razgovarati s Pupovcem i pitati ga zašto ustraje u laži, zašto tvrdi da je njega (Lončara), a ne Ivasa vidio da glasuje umjesto Čehoka, ali da mu je Pupovac prvo 'sklopio' slušalicu, a potom mu, na sastanku u Vladi, i okrenuo leđa.

Naime, Pupovac je novinarima tvrdio da je vidio Lončara kako glasuje umjesto Čehoka, koji nije bio u Sabornici, te da to može posvjedočiti i stranački mu kolega Vojislav Stanimirović.

Iako je Ivas idući dan (u petak) priznao da se on poslužio Čehokovim 'ključićem' za glasovanje, Pupovac je, tvrdi Lončar, za jedan dnevni list ponovio da je vidio Lončara.

Ivas mu je, kaže Lončar, rekao da ga je Pupovac zvao i poručio mu da ne nasjeda na njegove (Lončareve) pokušaje da ga "ni kriva ni dužna" uključi u taj slučaj.

"Pupovac je odavno pročitan, koristi svaku priliku za ultimatume i ucjene na štetu vlastite domovine, njegove laži, tobožnja zabrinutost, lažno domoljublje, patetični govori, svima su nam u Hrvatskoj, bez obzira na nacionalnu i vjersku pripadnost, došle na vrh glave", rekao je.

Pupovčevu ispriku, kaže, nije primio niti je očekuje, ali bi je, ističe, vrlo rado primio i oprostio mu kao svakom drugom čovjeku.

SDSS-ov zastupnik Pupovac danas nije bio dostupan za komentar Lonačarevih tvrdnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙