FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arafatov zdravstveni karton predan palestinskom odboru

RAMALLAH, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Nećak Jasera Arafatapredao je u subotu Arafatov zdravstveni karton palestinskom odborukoji istražuje uzrok smrti palestinskog čelnika u francuskoj bolnici11. studenoga.
RAMALLAH, 11. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Nećak Jasera Arafata predao je u subotu Arafatov zdravstveni karton palestinskom odboru koji istražuje uzrok smrti palestinskog čelnika u francuskoj bolnici 11. studenoga.

Nasser al-Kidwa, koji je također palestinski izaslanik pri UN-u, rekao je da francuski liječnici koji su vodili brigu o Jaseru Arafatu u njegovim posljednjim danima nisu uspjeli otkriti definitivan uzrok Arafatove smrti u svom izvješću na 557 stranica.

On je izjavio kako se nada da će palestinski odbor imati više uspjeha u otkrivanju uzroka Arafatove smrti. Odbor, u koji su uključeni tunižanski, jordanski i egipatski liječnici, trebao bi započeti konzultacije u subotu.

"Nećemo uskoro doći do konačnog zaključka o uzroku smrti", rekao je al-Kidwa na tiskovnoj konferenciji nakon što je predstavio francuski medicinski dosje vršitelju dužnosti palestinskog predsjednika Rawhiju Fattouhu.

Francuski su dužnosnici demantirali glasine da je Arafat bio otrovan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙