FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena izložba u povodu 110. godina skijanja

ZAGREB, 10. prosinca (Hina) - Večeras je u zagrebačkom muzeju Mimaraotvorena izložba fotografija i plakata prigodom obilježavanja 110godina skijanja u Zagrebu i Hrvatskoj.
ZAGREB, 10. prosinca (Hina) - Večeras je u zagrebačkom muzeju Mimara otvorena izložba fotografija i plakata prigodom obilježavanja 110 godina skijanja u Zagrebu i Hrvatskoj.

Tom je prigodom predstavljena knjiga Ratka Cvetnića "110 godina skijanja u Zagrebu i Hrvatskoj - od prve skijaške udruge do danas", te su dodijeljene plakete i zahvalnice Zagrebačkog skijaškog saveza.

Među brojnim uglednicima iz zagrebačkog javnog života svečanosti je nazočio dogradonačelnik Milan Bandić koji je naglasio kako nije skijaš, ali podržava skijanje. Podsjetio je i da bi vrijedna obljetnica mogla dobiti "izvrsnu čestitku 20. siječnja iduće godine kad će se na Sljemenu održati slalom svjetskog Kupa skijašica. "Ukoliko janica Kostelić pobijedi na Sljemenu tad će to biti najljepša moguća čestitka svim skijašima u gradu Zagrebu i Hrvatskoj," kazao je Bandić.

Izložba u Mimari ostaje do Božića, a tad će biti premještena na Medvednicu, točnije u Tomislavov dom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙