FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOSTELIĆ PALA, JELUŠIĆ PETA, FLEISS DEVETA

ASPEN, 29. studenoga 2004. (Hina) - Nakon što se trijumfalno vratilaskijanju pobijedivši u prvom slalomu sezone, Janica Kostelić to nijeuspjela ponoviti u nedjelju u drugom slalomu u američkom Aspenu.
ASPEN, 29. studenoga 2004. (Hina) - Nakon što se trijumfalno vratila skijanju pobijedivši u prvom slalomu sezone, Janica Kostelić to nije uspjela ponoviti u nedjelju u drugom slalomu u američkom Aspenu.

Premda je nakon prve vožnje imala veliku prednost Janica je sredinom druge vožnje načinila pogrešku i nekoliko vratiju prije prolaznog vremena pala. Tako je pobjeda pripala Finkinji Tanji Poutiainen, koja je u prvoj vožnji zaostajala 44 stotinke sekunde za Janicom.

No, hrvatsko skijanje ostvarilo je u Aspenu novi uspjeh. Mlada Riječanka Ana Jelušić ostvarila je najbolji rezultat u karijeri osvojivši peto mjesto. Ana je nakon prve vožnje bila 11. no sjajnim drugim nastupom popravila je plasman za šest pozicija. Plasman među deset upisala je i Nika Fleiss. Samoborka je u prvoj vožnji bila 11., a na koncu je je osvojila deveto mjesto. Četvrta hrvatska predstavnica Matea Ferk nije uspjela izboriti drugu vožnju.

U ukupnom poretku vodi Tanja Poutiainen s 340 bodova, druga je šveđanka Anja Paerson s 260 bodova, a treća Janica Kostelić s 192 boda. Ana Jelušić ima 58 bodova, a Nika Fleiss 36 boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙