FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP: Zbog prosvjeda u BiH preusmjeravanje prometa na Vinjane Gornje

ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslova(MUP) danas je priopćilo da će za vrijeme najavljenih prosvjedapoljoprivrednika iz Bosne i Hercegovine na graničnom prijelazu VinjaniDonji promet preko tog prijelaza biti preusmjeren na prijelaz VinjaniGornji.
ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) danas je priopćilo da će za vrijeme najavljenih prosvjeda poljoprivrednika iz Bosne i Hercegovine na graničnom prijelazu Vinjani Donji promet preko tog prijelaza biti preusmjeren na prijelaz Vinjani Gornji.

Tijekom blokade putnički promet prema granici s BiH preusmjerit će se na međunarodni cestovni granični prijelaz Vinjani Gornji, a teretna će vozila biti parkirana na stajalištima uz državni cestu 60 od Ciste Provo do Kamenmosta, priopćio je MUP.

Bosanskohercegovački poljoprivrednici prosvjedne skupove planiraju održati 13., 15., 17., 20., 22. i 31. prosinca od 10 do 18 sati, a namjera udruženja poljoprivrednika je spriječiti ulazak u BiH teretnim vozilima iz Hrvatske.

U MUP-u kažu da su poljoprivrednici iz BiH planirali blokadu prijelaza u Vinjanima Donjim i za danas, ali su otkazali skup.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙