FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Svijet - za srijedu, 8. prosinca

ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za srijedu, 8. prosinca.
ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 8. prosinca.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će vjerodajnice novog veleposlanika Grčke u Hrvatskoj Panayotisa Baizosa i nove turske veleposlanice u Hrvatskoj Dicle Kopuz.

MUENCHEN - Ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić sastat će se u Muenchenu s bavarskim ministrom unutarnjih poslova Guenterom Becksteinom. Dvojica ministara razgovarat će o pitanjima unutarnje sigurnosti, s naglaskom na borbu protiv organiziranog kriminala te nastavak suradnje bavarske i hrvatske policije.

VARŠAVA - U Varšavi će se sastati premijeri država Višegradske skupine - Mađarske, Poljske, Slovačke i Češke, a pridružit će im se i premijer partnerskih država Slovenije i Austrije.

DEN HAAG - Sastanak na vrhu Europske unije i Kine, tijekom kojega će se raspravljati o gospodarskim i političkim temama, uključujući i o neširenju i nadzoru oružja masovnog uništavaja te ukidanju embarga Kini na uvoz oružja. EU će predstavljati predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barosso i drugi visoki dužnosnici, a Kinu premijer te države Wen Jiabao.

BELFAST - Britanski premijer Tony Blair i njegov irski kolega Bertie Ahern predstavit će nacrt oživljavanja mirovnog procesa u Sjevernoj Irskoj.

BRUXELLES - Američki državni tajnik Colin Powell u posjetu Bruxellesu.

KIJEV - Nastavak sjednice ukrajinskog parlamenta o raspuštanju središnjeg izbornog povjerenstva i o prihvaćanju dopuna izbornog zakona.

Noć: Mario Vrandečić

Prijepodne: Duška Gerić Koren

Poslijepodne: Darko Vlahović

Navečer: Srđan Baković

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙