FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog magle sporije voziti

ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Magla se mjestimično zadržala napodručju Bjelovarsko-bilogorske i Ličko-senjske županije, u Posavini,te Gorskome kotaru između Delnica i Vrbovskog, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 14,30 sati, savjetujući vozačima pozorniju i sporijuvožnju.
ZAGREB, 7. prosinca 2004. (Hina) - Magla se mjestimično zadržala na području Bjelovarsko-bilogorske i Ličko-senjske županije, u Posavini, te Gorskome kotaru između Delnica i Vrbovskog, izvijestio je Hrvatski autoklub u 14,30 sati, savjetujući vozačima pozorniju i sporiju vožnju.

U unutrašnjosti još ponegdje ima mokrih dionica cesta, no uglavnom se, kao i kroz veći dio priobalja, vozi po suhim kolnicima.

HAK upozorava na odrone zemlje i kamenja, te oštećenja kolnika Jadranske magistrale kroz Šibenik i Trogir od obilnih kiša posljednjih dana.

Zbog sanacije odrona i vode na cesti još uvijek se prometuje otežano duž 8 kilometara državne ceste D522 Udbina-Lovinac, spojne ceste između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split. Zbog mogućih odrona pozorno treba voziti i Ličkom magistralom, te gorskim cestama.

Specijalan prijevoz izvanrednog tereta kreće se Ličkom magistralom prema HE Peruča, a oko 14,30 sati prometovao je dionicom Tušilović-Slunj. Vozila se kreću sporo, a pri mimoilaženju ili pretjecanju potrebno je poštovati upute policijske i tehničke pratnje, radi izvanredne širine tereta (5,1 m).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u oba je smjera zatvoren pretjecajni trak duž 61. km (između Bosiljeva i Vukove Gorice), te u vrijeme pojačanog intenziteta prometa treba očekivati kraće zastoje.

Teretni je promet pojačan na izlazu iz zemlje preko GP-a Bajakovo i Bregana, te povremeno preko Maclja, no nisu dojavljena dulja čekanja. Putnička vozila graničnim prijelazima prometuju redovno.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙