FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putin: surađivat ću s bilo kojim ukrajinskim predsjednikom

MOSKVA, 6. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Ruski predsjednik VladimirPutin izjavio je u ponedjeljak da će surađivati s bilo kim tko budeizabran 26. prosinca za ukrajinskog predsjednika, javile su ruskenovinske agencije.
MOSKVA, 6. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u ponedjeljak da će surađivati s bilo kim tko bude izabran 26. prosinca za ukrajinskog predsjednika, javile su ruske novinske agencije.

"Mi prihvaćamo...želje svake nacije na post-sovjetskom teritoriju i surađivat ćemo sa svakim izabranim čelnikom", rekao je Putin tijekom službenog posjeta Turskoj, a prenijela je RIA Novosti.

Putin je podupirao premijera Viktora Janukoviča koji se u drugom krugu predsjedničkih izbora 21. studenoga suočio s oporbenim kandidatom Viktorom Juščenkom.

Putin je također optužio Zapad zbog intervencije u Ukrajini, upozoravajući protiv "kolonijalističke kacige" koja daje lekcije i mogla bi kazniti svoje neprijatelje "projektilima i bombama kao što je već učinila Beogradu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙