FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u Lici nešto bolja situacija; otvoren tunel Učka

ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Prometna situacija na ličkompodručju se polako poboljšava; tunel Učka je ponovno otvoren zapromet svih kategorija vozila, izvijestio je večeras Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 14. studenog 2004. (Hina) - Prometna situacija na ličkom području se polako poboljšava; tunel Učka je ponovno otvoren za promet svih kategorija vozila, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Promet preko Kapele normalizira se i u smjeru sjevera i prema jugu, oko 21,30 otvorena je dionica D1 Koranski most -Plitvice -Korenica -Udbina -Klapavice za osobna vozila uz obaveznu upotrebu zimske opreme, kao i D504 Ličko Petrovo Selo-Prijeboj.

Na području Kapele promet i dalje otežavaju snijeg i teretna vozila zanešena u snijegu na cesti Modruš-Kapela, čije uklanjanje je u tijeku, kao i nedisciplinirani vozači koji ili nemaju zimsku opremu, ili pretječu kolonu na cesti Jezerane-Kapela.

Cesta D32 Jezerane-Drežnica-Jasenak-Ogulin je očišćena i dobro prohodna, ali je HAK preporučuje samo vozačima koji imaju zimsku opremu ili dobro ju poznaju. U Ogulinu se svi koji će ići tom cestom mogu uključiti na autocestu prema Bosiljevu, i dalje voziti u smjeru Delnica ili Zagreba.

Na ostalim cestama nema promjena u režimu prometa.

Trajektni promet je i dalje u prekidu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙