FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Dionica A1 od Posedarja do sv. Roka zatvorena za promet

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagrebod Posedarja preko Maslenice do čvora sv. Rok zbog jakog vjetrazatvorena je za sva kategorije vozila, dok je promet preko Paškogmosta dopušten samo osobnim vozilima, izvijestio je večeras u 23 sataHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Maslenice do čvora sv. Rok zbog jakog vjetra zatvorena je za sva kategorije vozila, dok je promet preko Paškog mosta dopušten samo osobnim vozilima, izvijestio je večeras u 23 sata Hrvatski auto-klub.

Jadranska magistrala od Senja do sv. Marije Magdalene i most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zatvoreni su za I. skupinu: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle .

Mokre i skliske ceste su u unutrašnjosti Hrvatske, Slavoniji, Dalmaciji te mjestimice u Gorskom kotaru.

Promet teretnih vozila pojačan je na izlazu iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Bajakovo.

Trajekti na svim linijama plove prema plovidbenom redu.

Trajekt iz luke Ubli (otok Lastovo) zbog sanacije pristaništa još sutra neće uplovljavati u Ubli. Prvi slijedeći put iz Ublija će isploviti sutra u 19,15 sati, a do tada će noćiti na Korčuli (Vela Luka), otkud će isploviti u 6,30 sati i dalje prema objavljenom plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙