FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RASKINUTI UGOVORI O OBNOVI BOLNICA KOJE JE PRED IZBORE SKLOPILA BIVŠA VLADA

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Bivša je Vlada u tri predizbornamjeseca bila sklopila ugovore o obnovi bolnica teške 1,4 milijardekuna i to bez strategije i bez osiguranog novca u proračunu, pa će se830 milijuna kuna vrijedni ugovori za poslove koji još nisu započetiraskinuti, istaknuo je ministar zdravstva Andrija Hebrang na današnjojsjednici Vlade.
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Bivša je Vlada u tri predizborna mjeseca bila sklopila ugovore o obnovi bolnica teške 1,4 milijarde kuna i to bez strategije i bez osiguranog novca u proračunu, pa će se 830 milijuna kuna vrijedni ugovori za poslove koji još nisu započeti raskinuti, istaknuo je ministar zdravstva Andrija Hebrang na današnjoj sjednici Vlade.

Vlada je, naime, danas prihvatila izvješće o provedbi svojih zaključaka iz svibnja ove i prosinca prošle godine.

Uz to izvješće, zaključila je da se svi sporazumi o sufinanciranju čije izvršenje nije započelo raskinu. Riječ je o ugovorima vrijednim 830 milijuna kuna, a odnose se primjerice na ulaganja u Opće bolnice Koprivnica, Vinkovci, Pula, Sisak, Virovitica, Sveti Duh, te specijalne bolnice Klenovik i Novi Marof.

Nastavit će se pak već započeta ulaganja, vrijednost 534,3 milijuna kuna, u opće bolnice Zabok, Čakovec, Zadar i Varaždin te specijalnu bolnicu Varaždinske Toplice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙