FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KRANJČAR: OSTVARILI SMO VIŠE OD PLANIRANOG

ZAGREB, 30. studenog (Hina) - "Možemo biti zadovoljni dosadašnjimrezultatima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Osvojivši sedambodova ostvarili smo više od zacrtanog, no u iduća dva nastupaimperativ je šest bodova," istaknuo je izbornik hrvatske nogometnereprezentacije Zlatko Kranjčar, na današnjoj novinarskoj konferencijiu Kući nogometa.
ZAGREB, 30. studenog (Hina) - "Možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Osvojivši sedam bodova ostvarili smo više od zacrtanog, no u iduća dva nastupa imperativ je šest bodova," istaknuo je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar, na današnjoj novinarskoj konferenciji u Kući nogometa.

Hrvatski strateg je proteklog tjedna boravio u Lisabonu na utakmici Benfica - Dinamo, te u Madridu na ogledu Real Madrid - Bayer Leverkusen, a razgovarao je i sa trenerom "Apotekara" Klausom Augenthalerom. "Obavili smo ugodan razgovor u kojem je Augenthaler potvrdio kako je Babić važan dio Bayerove momčadi," dodao je Kranjčar, koji će danas posjetiti Osijek kako bi uveličao proslavu dana Grada.

Nakon što su otpale prijateljske utakmice s Kuvajtom i Saudijskom Arabijom, hrvatska reprezentacija će idući nastup imati u veljači iduće godine kada će gostovati u Jeruzalemu protiv Izraela, te u ožujku protiv Austrije.

"U tim utakmicama ćemo potražiti igrače koji će u dvoboju zamijeniti Roberta Kovača i Babića, koji su prikupili žute kartone i nemaju pravo nastupa protiv Islanda."

Glavni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić je izvjestio kako su u Kuću nogometa stigle dvije ponude za prijateljske utakmice. "Vatrene" žele ugostiti Meksiko (utakmica u Meksiku i SAD), te Kina (dvije do tri utakmice).

"Ozbiljno ćemo razmotriti obje ponude i vidjeti o kojim se terminima radi," kazao je Srebrić.

Na redovnom druženju s novinarima predstavljeni su i novi dresovi sudaca Prve i Druge HNL. Hrvatski suci nogometnu pravdu dijelit će u dresovima njemačke marke Erima, koja je sestrinska tvrtka Adidasa.

"Hrvatski suci nosit će istu opremu kao i suci u njemačkoj Bundsligi," istaknuo je Stipe Rosić, predstavnik Rost Športa, koji je glavni zastupnik ove marke za Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙