FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NOGOMET: CHILAVERT SE OPROSTIO POGOTKOM

BUENOS AIRES, 16. studenog (Hina/Reuters) - Legendarni vratarparagvajske nogometne reprezentacije Jose Luis Chilavert (39) oprostiose od aktivnog igranja nogometa revijalnom utakmicom između njegovaVelez Sarsfielda i All Stars momčadi nekadašnjih vrhunskihjužnoameričkih igrača.
BUENOS AIRES, 16. studenog (Hina/Reuters) - Legendarni vratar paragvajske nogometne reprezentacije Jose Luis Chilavert (39) oprostio se od aktivnog igranja nogometa revijalnom utakmicom između njegova Velez Sarsfielda i All Stars momčadi nekadašnjih vrhunskih južnoameričkih igrača.

Chilavert, koji je tijekom svoje karijere bio najpoznatiji po pogocima koje je postizao iz kaznenih i slobodnih udaraca, je bio strijelac i na svom oproštaju. Realizirao je 11-erac kojim je izjednačio rezultat na 1-1. Inače, dvoboj je završio pobjedom Veleza od 2-1.

U momčadi Veleza pretežno su igrali nogometaši koji su zajedno s Chilavertom osvojili Libertadores Cup i Interkontinentalni kup 1994. godine, dok su u All Stars momčadi između ostalih nastupili Ivan Zamorano, Enzo Francescoli, Carlos Valderrama i Rene Higuita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙