FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Illy i Fischer o širenju EU-a

ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - U središtu razgovora tijekomsusreta austrijskog predsjednika Heinza Fischera i predsjednikatalijanske regije Furlanije-Julijske krajine Riccarda Illyja, održanogu utorak u Beču, bili su nedavno širenje Europske unije i budućaširenja Unije na jugoistok Europe, priopćeno je iz skupštineFurlanije-Julijske krajine, izvijestila je agencija ANSA.
ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - U središtu razgovora tijekom susreta austrijskog predsjednika Heinza Fischera i predsjednika talijanske regije Furlanije-Julijske krajine Riccarda Illyja, održanog u utorak u Beču, bili su nedavno širenje Europske unije i buduća širenja Unije na jugoistok Europe, priopćeno je iz skupštine Furlanije-Julijske krajine, izvijestila je agencija ANSA.

Illy i Fischer, koji je tom prigodom podsjetio da će Austrija predsjedati EU-om tijekom 2005. godine, na susretu su istaknuli važnost koju za Austriju i Italiju, a posebice za regiju Furlaniju-Julijsku krajinu, ima ulazak Hrvatske u Europsku uniju, kao i na perspektive koje se nude u odnosima s možebitnim budućim partnerima s područja Balkana, prenosi talijanska agencija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙