FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: NAJBOLJA UTAKMICA KASUNA

NEW YORK, 30. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Hrvatski košarkaš Mariokasun je sinoć odigrao najbolju utakmicu u svojoj kratkoj NBAkarijeri, no njegovi Orlando Magic su posrnuli kod kuće od BostonCelticsa (117:101).
NEW YORK, 30. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Hrvatski košarkaš Mario kasun je sinoć odigrao najbolju utakmicu u svojoj kratkoj NBA karijeri, no njegovi Orlando Magic su posrnuli kod kuće od Boston Celticsa (117:101).

Dvadesetčetverogodišnji Splićanin je igrao svega devet minuta, no iskoristio ih je za 4 koša (šut 2:4), 5 skokova, 2 blokade i 1 asist, čime je u svim kategorijama postavio ili izjednačio osobne rekorde. Momčadi s Floride to nije puno pomoglo, Paul Pierce (24) je predvodio izuzetno raspoložene Kelte, kod kojih je čak sedam igrača dalo više od 10 koševa. Razlog za motivaciju dobili su i od trenera Doca Riversa, kojega je Orlando otpustio na početku prošle sezone. Kod domaćina, koji je u prvom poluvremenu gubio sa 27 razlike, najučinkovitiji je bio Turčin Hedo Turkoglu sa 17 poena.

Earl Boykins je sa 22 poena bio junak domaće pobjede Denver Nuggetsa nad New Orleans Hornetsima (76:67), pobjede izborene bez najboljega igrača Carmela Anthonya. Lee Nailon je sa 16 poena predvodio New Orleans, najslabiju momčad lige sa samo jednom pobjedom i čak 12 poraza, koja je u Colorado došla bez najboljih Jamaala Magloirea, Barona Davisa, Rodneya Rogersa i Jamala Mashburna.

Los Angeles Clippersi su zahvaljujući odličnom Eltonu Brandu (30) pobijedili kod kuće Cleveland Cavalierse (94:82), kod kojih je najbolji bio LeBron James (22).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙