FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 28. studenog 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do4,30 sati.
ZAGREB, 28. studenog 2004.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 4,30 sati.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić odbio je jučer prijedlog premijera Ive Sanadera da slučaj ravnatelja POA-e rješava Vijeće za nacionalnu sigurnost jer smatra da taj slučaj trebaju razriješiti isključivo on i premijer Sanader. "Ovaj slučaj raspetljavamo premijer i ja, jer nas dvojica potpisujemo, a nikakvo Vijeće. Ja imam argumentaciju, premijer ima argumentaciju, on se može složiti ili ne složiti, a nakon toga problem se rješava samo između nas dvojice", rekao je predsjednik Mesić za Hrvatski radio.

ZAGREB - Na području zagrebačke Trešnjevke u Sokolgradskoj ulici 63 sinoć su u svojem stanu pronađeni mrtvi supružnici Aleksić - Dragutin, rođen 1936., i Marija, rođena 1938. za koje se pretpostavlja da su umrli od posljedica trovanja plinom. Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama potvrdila je da je sinoć oko 18 sati policija primila dojavu da je u Sokolgradskoj ulici pronađen mrtav bračni par Aleksić te da se sumnja da je uzrok njihove smrti trovanje plinom.

VUKOVAR - U vukovarskom Gradskom muzeju počele su šeste adventske svečanosti, tradicionalna manifestacija "Vukovar ususret Božiću", koje se ove godine održavaju pod nazivom "Vukovar svijetli u obnovi Hrvatske". Prvu svijeću na velikom adventskm vijencu u dvorcu Eltz sinoć je upalio Vladimir Šteng, gradonačelnik Vukovara. Ovogodišnje svečanosti posvećene su obnovi Vukovara, posebno obnovi spomeničke baštine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙