FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idućeg tjedna na dražbi na Varaždinskoj burzi 39 društava

VARAŽDIN/ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski fond zaprivatizaciju (HFP) objavio je javni poziv za dražbu za prodajudionica i udjela 39 društava iz portfelja HFP-a i Državne agencije zaosiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB), namijenjenih zapokriće kapitalnih izdataka ministarstava mora, turizma, prometa,razvitka i pravosuđa, koja će se održati 6. i 8. prosinca naVaraždinskoj burzi.
VARAŽDIN/ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je javni poziv za dražbu za prodaju dionica i udjela 39 društava iz portfelja HFP-a i Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka (DAB), namijenjenih za pokriće kapitalnih izdataka ministarstava mora, turizma, prometa, razvitka i pravosuđa, koja će se održati 6. i 8. prosinca na Varaždinskoj burzi.

Udjeli se nude po početnoj cijeni od 25 posto od nominalne vrijednosti, dok se dionice društava koja se uzastopno ponavljaju nude po početnoj cijeni od 10 posto nominalne vrijednosti. Vlasništvo nad ponuđenim dionicama i udjelima mogu steći isključivo imatelji Prava na dodjelu dionica i udjela iz portfelja HFP-a.

Na toj će se dražbi tako, primjerice, naći dionice Chromos organskih boja (17,92 posto po cijeni od 40 kuna po dionici), Gramata (10,49 posto dionica za 100 kuna po dionici), MTČ tvornice rublja (4,25 posto dionica po početnoj cijeni od 450 kuna po dionici), i dr.

Prvog dana dražbe, 6. prosinca, na dražbi će biti ponuđeni udjeli u 19 tvrtki, a 8. prosinca u ostalih 20.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙